Babel Drum Hyldest til La Porte, Indiana

Oktober 2018

La Porte´s Borgmester Mark Krentz har afsløret en ny rustfrit stål Babel Drum placeret uden for rådhuset til minde om tidligere kontor assistent Teresa Ludlow.

Doneret af kommunens medarbejdere, til minde om deres kollega, der døde af kræft den 30. september. Teresa var byens kontorist-kasserer de sidste 20 år og havde i alt 30 års tjeneste i La Porte. Hun sagde engang, at hun ville have en tromme, hun kunne se fra hendes kontor i rådhuset. Trommen var planlagt til at være en overraskende gave til hende i oktober, men desværre ankom den ikke før hendes død.

Babel Drum Large er runde rustfri stål tunge trommer, fastgjort til en permanent udendørs installation og fås i to størrelser. Babel Drums har milde toner og er perfekte til musikalsk udforskning i den friske luft.

This Babel Drum Small bliver den sjette del af projektet ”Joyful Noise” - startet i 2016 - med store udendørs musikinstrumenter placeret på uventede steder i hele byen for at afspejle byens rige musikalske arv, tiltrække besøgende og tilbyde legemuligheder for børn og voksne.

De, der kendte Teresa, vidste, at hun "marcherede til takten på sin egen tromme". Så det syntes kun passende, at en tromme blev afsløret til hende fredag den 2. november 2018 af La Porte´s Borgmester med Teresas familie, venner og kolleger til stede.