Beaver Dam River Walk Music Trail åbner i downtown området

Projekt Beaver Dam River Walk

Beaver Dam ligger i et smukt område i Dodge County, Wisconsin, USA, langs Beaver Dam Lake og Beaver Dam River.

Et grønt nær byens vandtårn hedder nu Rotary Riverwalk Park hvor Rotary har investeret i at lave området til et rekreativt områder til gavn for alle.

Projekt Team:

Beaver Dam Rotary Club

Tom and Judy Heffron - Sponsor

Miller & Associates– Supply Partner

Beaver Dam - The Parks Department

Beaver Dam Common Council

Percussion Play - Producent

Oversigt:

Rotary Riverwalk ligger langs Beaver Dam River, op til Mill Street nær Tower Parking Lot. Man har i årevis arbejdet for at lave strækningen langs Beaver Dam River og har investeret mere end $ 50.000 i området langs floden, der er bla. lavet en vandresti og opsat bænke samt udendørs musikinstrumenter. Rotary har planer om at plante flere træer og bygge et lille lysthus eller en pavillon.

Mål:

Rotarys arbejde udføres af frivillige, der har lyst til at give noget tilbage til samfund og Beaver Dam Rotary Riverwalk Park, er en gave til borgerne i Beaver Dam ved Rotary Club. Det er en planen at designe en rute langs Beaver Dam River.

Beaver Dam Formanden Evonne Boettge fortæller: "Vi valgte udendørs musikinstrumenter, fordi vi ønskede noget sjovt langs gangbroen, der ikke tog meget plads, var brugbar for alle aldre og du ikke abselut skulle være musiker for at kunne spille på dem. Vi ville også gerne have nogle nye lyde i parken. Én af parkerne i byen har derfor nu en musikalsk legeplads og børnene elsker det! "

Proces:

Percussion musikinstrumenterne var doneret til Riverwalk-projektet af lokale familien Tom og Judy Heffron, der donerede $ 10.000 for at finansiere dem. Parken har nu fem Percussion Play udendørs musikinstrumenter, som omfatter:

Congas TrommeSjov og farverig bongo tromme

CadenzaUdendørs Xylofon der laver dejlige bløde toner

Babel Drum SmallUdendørs Rustfrit Stål Tungetromme

FreechimesUdendørs Chime med en dejlig blid lyd, lavet af aluminium og rustfrit stål

Evonne forklarer "Vi vidste, at instrumenterne ikke var lavet i USA, men blev imponeret over kvaliteten og da vi ikke rigtig kunne finde et sammenligneligt produkt, valgte vi disse fra Percussion Play.

Instrumenterne blev installeret af Beaver Dam Parks Department. John Neumann, Parks, Forestry & Facility Supervisor, City of Beaver Dam, fortæller: "Vi kiggede på et par andre leverandører til dette projekt, men kunne godt lide det, vi så med Percussion Play og Miller & Associates, som vi allerede har haft gode resultater med tidligere. Installations vejledningerne var gode på de musikinstrumenter vi modtog og kunne installere dem uden problemer. Leveringen var hurtig og og alt var pakket meget godt fra producenten, intet blev beskadiget. Jeg vil ikke tøve med at anbefale disse produkter, da de er holdbare og virkelig nogle af højkvalitets produkter, der skal kunne klare at stå i ethvert miljø. "

Resultatet:

Evonne fortæller os. "Lige efter at vi monterede instrumenterne i parken, så jeg børnene og deres forældre nyde at stå og lave musik sammen. Judy Heffron, der donerede instrumenterne, er selv musiklærer og tager ofte hendes elever med hen til instrumenterne, som en del af deres lektioner! Selv nu om vinteren har jeg set folk stoppe op for at spille på dem. "

Hun fortsætter med at fortælle "Instrumenterne er meget anvendelige, farverige og en fantastisk måde at tilføje lyd og bevægelse til et stisystem på. Når du går forbi, ville det være svært at modstå, i det mindste bare et øjeblik at spille på dem, bare for at høre, hvordan de lyder. "

Steve Barritt fra Miller & Associates - Sauk Prairie siger "Beaver Dam Community er meget tilfreds med Percussion Play musikinstrumenterne og håber at få folk ned til downtown sti-området langs floden.

Yderligere Information:

About Miller & Associates. Holder til i Sauk City, de arbejder hele Wisconsin og Michigan og startede virksomheden tilbage i 1968.