Udendørs Lærings Område Til Calgary Buffalo Rubbing Stone School

Oktober 2018

Den nye Buffalo Rubbing Stone School Outdoor Læringsområde er nu komplet med et udendørs ”klasseværelse”, offentlig park og udendørs musikinstrumenter.

Buffalo Rubbing Stone School i Panorama Hills Calgary er en relativt ny skole, som først åbnede deres i september 2016. Nu kan elever og medarbejdere nyde lektioner udenfor, da de har skabt et fantastisk nyt udendørs rum til læring; udendørs klasseværelse, haveanlæg og et område med musikinstrumenter. Området blev indviet i sidste måned og det hele takket være støtte fra generøse donorer fra Panorama Hills, en dedikeret gruppe af frivillige, Buffalo Rubbing Stone Parent Association og Alberta Government, som alle bidrog til at finansiere og hjælpe med at få projektet op at køre.

De udendørs musikinstrumenter omfattede en Large Babel Drum, Papilio, Marimba & Congas Trio der blev leveret af Percussion play partner PlayWorks

Heather Isidoro fra PTA fortalte os: "Hele projektet er Buffalo Rubbing Stone Circle of Courage Learning Grounds. Det er et mangesidet rum, hvor vi forsøgte at reflektere over mange forskellige områder af vores læringsplan, for at give skolen flere forskellige udendørs rum, så flere kunne arbejde samtidigt. Det har musikrummet, et STEAM-rum, et kunstrum og unikke rum til teater med bænke og borde. Et område til fysiske aktiviteter, plus en naturlegeplads. Vi har fået feedback fra sponsorerne, at det er blevet til et af de mest unikke områder, de har set i byen. "

Hvordan har skolen ønsket at bruge musikinstrumenterne, Cam Demman, musiklærer på Buffalo Rubbing Stone School, fortalte os: "Siden installationen af instrumenterne har jeg set eleverne aktivt udforske dem før skolestart, i frikvartererne, selvfølgelig i musiktimerne med os lærere og efter skole. Instrumenterne samt rummet generelt vil blive brugt som en del af min personlige musikundervisning. " Hvad synes hun er det bedste ved musikinstrumenterne ? "Jeg synes at de forskellige udendørs instrumenter er rigtig gode, både tonerne men også kvaliteten af instrumenterne. De indbyder én til at spille og man bliver i godt humør når man har været der. Vi har kun haft instrumenterne i en relativt kort periode. Vejret har spillet en vigtig rolle i, hvordan vi har kunnet bruge dem hidtil, så jeg tror "det bedste" kommer når vejret bliver lidt varmere "

Om Buffalo Rubbing Stone School

Buffalo Rubbing Stone er en stor gletsjer, midt i den lille park i Panorama Hill. Det er også kendt som Crater Rock, hvor Buffalo Rubbing Stone blev brugt, som navnet antyder, af bisonerne som brugte stenene til at gnide sig imod. Det anslås, at ca. 60 millioner bisoner engang vandrede over de store sletter i Nordamerika. Dette navn hædrer bisonernes betydning i Albertas historie.

Om PlayWorks

Grundlagt af en grundskolelærer, PlayWorks har en stor ære i at skabe legepladser, der holder børnene interesserede, begejstrede og engagerede. De har 3 kontorer i Edmonton, Saskatoon og Winnipeg og dækker Alberta, Saskatchewan, Manitoba og Canadas Nordlige terratorier.