Børnenes sundheds center får en interaktiv musik have

Børn med svækket immunsystem kan nu spille på musikinstrumenter i den friske luft

"Vi er meget tilfredse med instrumenterne og vores børn elsker dem. Det gør vores naboer også, som fortæller, hvor herligt det er at høre børnene spille udenfor! "

Kunde: Børnenes sundheds center, Grand Rapids, MI, USA

Om vores klient: Børnenes Sundheds Center er et non-profit fritidscenter for børn, der har et svækket immunforsvar.

Projektet: En nyt interaktiv udendørs område, bygget til børn i alderen 3-18, som ellers har svært ved at lege udenfor pga. sygdommen.

Den korte beskrivelse: Haven skulle være fantasifuld, legende, tilgængelig og interaktiv. Vigtigst var det at være specielt konstrueret til at sænke risikoen for infektion fra bakterier. Med allergivenlige planter, sjove statuer af dyr og særlige skygge områder, var centeret også opsat på at få udendørs musikinstrumenter.

Da træinstrumenter kan absorbere fugt eller andre bakterier fra omgivelserne, er Percussion Play´s instrumenter nemme at rengøre og vedligeholde, da de er lavet i rustfrit stål og aluminium.

Resultatet: Vi er meget tilfredse med instrumenterne og vores børn elsker dem. Det gør vores naboer også, der fortæller at det er herligt at høre børnene spille på dem! ' fortæller Deb Winn, der er Program Koordinator hos CHC. "Vi ser frem til mange års sjov med musikinstrumenterne."