Lyttopia: En eksklusiv legeplads til et eksklusivt hotel

På den smukke græske ø kreta, finder man Lyttos Beach Hotel og Lyttos Mare Exclusive Beach Resort, der begge er 5-stjernede hoteller. Hotellerne yder høj kvalitet til et kræsent publikum, der ønsker et ophold ud over det sædvanlige. Hotellerne har nu fået en eksklusiv, farverig og smuk legeplads for gæster i alle aldre.

Ønsket med legepladsen var at stille så høje krav til kvalitet og udførelse at det bliver den nye standard for, hvordan man bygger legepladser i hotelindustrien i fremtiden. Resultatet er en legeplads hvor sanserne får frit løb. Man kan gå i dybden med leg og lyd, man kan lege i traditionelle legetårne og rutsjebaner samt spille mini-golf. Alt inde på samme område.

De mange smukke musikinstrumenter fra Percussion Play bidrager med noget helt unikt til legepladsen. Der er en buket af vores Harmony Bells, en Cavatina xylofon, Djembes trommer, en Papilio og forskellige Petal trommer Petal Drum Daisy, Petal Drum Solsikke. Alle instrumenterne har deres helt egen lyd, så man kan gå rundt og udforske hvert instrument.

“Dette nye område skaber en kæmpe wow effekt for hotellets gæster.” Pantelis Sapounakis, CEO af S Resorts

"Legepladsen er fantastisk! Meget rummelig og farverig!" Tatiana Orfanoudaki, TUI

"En farverig verden for store og små i familien!" Maria Gkouma, Der Touristik