Famile Park installere sjove interaktive udendørs musikinstrumenter

Kunde: Acorn Farm - familie attraktion Placering: Kirkby, Merseyside, UK

Acorn Farm er en prisbelønnet, familievenlig attraktion i Kirkby Merseyside. Gården er ejet af en velgørenhedsorganisation, der begyndte i 1985 på 4 hektar jord på en industriejendom i Kirkby, Merseyside med kun 1 kanin, 2 ørkenrotter og 1 medarbejder. Oprindeligt tænkt som et terapi projekt for lokale med et handicap, Det har siden udviklet sig til den prisvindende projekt, der nu tilbyder et omfattende uddannelses program for bla. forskellige skoler, imens man har et dagtilbud for personer med indlæringsvanskeligheder.

Gårdens faciliteter omfatter to udendørs legeområder, stiområde i skoven, plante salg og en gårdbutik. Det er en gård med en bred vifte af forskellige dyr på gården, herunder får, køer, geder, svin, heste og kyllinger.

Fiona Smith, der er Manager på gården, kontaktede Percussion Play efter at have søgt på nettet efter udendørs musikinstrumenter. Fiona forklarede, at Acorn Farm allerede havde et par musikinstrumenter i deres sansehave, der havde været der i 15 år. Da instrumenterne stadig lyder lige så godt i dag som den dag de blev installeret og har altid været en stor succes, besluttede man sig for at der skulle søges penge til yderligere musikinstrumenter.

Fiona kunne lide ideen om et sæt tonerør, hvor man havde mulighed for at spille en forudbestemt melodi, hvor man spiller fra venstre mod højre. En melodi der relaterede til en gård på landet, syntes passende og den skulle være kendt af alle aldersklasser. Derudover ville Fiona gerne have en Babeldrum, med dens bløde toner.

Babel Drum – Rustfrit stål tunge trommer

MyTunes – 'Old MacDonald Had A Farm'

Den består af 25 tonerør, der når de rammes i den rigtige rækkefølge fra venstre mod højre, spille ' Old MacDonald had a Farm '.

Gæster har stor glæde af instrumenterne, med kommentarer skrevet på Trip Advisor, som ”Personligt, så elsker jeg at sidde på en solrig plet i sansehaven og kigge på mine børn, der spiller på musikinstrumenterne”.