Ny legepark åbner med henblik på at samle børn uanset evner

Mo Mowlam Play Park på Stormont Estate, Belfast har genåbnet for offentligheden efter færdiggørelsen af en større renovering. Parken er blevet omdannet til en vidunderligt inkluderende legeplads, specielt designet, så børn uanset evner lykkeligt kan spille sammen.

Stormont Estate, der er hjemsted for Nordirlands forsamling, er en gratis offentlig park med flot udsigt over byen, smukke haver, vandre-og fitness stier, picnic og grill områder sammen med historiske offentlige bygninger. Det er anerkendt som en af Nordirlands bedste grønne områder, der er blevet tildelt den prestigefyldte Green flag Award.

Investering på 7.000.000 kr. til renovering af parken har fået kørestolsvenlige aktiviteter som, legeudstyr i lavt niveau, udkigstårn med rampe samt en skræddersyet sansehave, herunder udendørs musikinstrumenter fra Percussion Play. Instrumenterne: en Babel Drum Large, Emperor Chimes, Rainbow Sambas og en Cadenza Xylofon.

Sue Gray, fast sekretær ved Finansministeriet, udtaler: "den nye og forbedrede Mo Mowlam Play Park er en fantastisk facilitet, der gør det muligt for alle børn at lege sammen i et sikkert miljø". Autisme NI CEO Kerry Boyd: "det er særligt spændende, at Legeparken har en sensorisk sektion i den, hvilket vil være til stor gavn for mange af vores autistiske børn. Jeg håber, at denne nye facilitet vil gøre det muligt for vores autisme familier at nyde en sjov dag ud i et sikkert og inklusivt miljø. "

En inkluderende legeplads fjerner risikoen for udelukkelse, både fysisk og socialt, hvilket giver en "sensorisk" oplevelse for alle, der har indlæringsevne. Udendørs musikinstrumenter er blevet identificeret til at have flere fordele i mange områder af et barns udvikling; sociale færdigheder, tillid, følelsesmæssige udtryk, kommunikation og motoriske færdigheder.

Kontakt Os
Percussion Play Danmark Aps
Danmark
Ubberudvej 100
Blommenslyst 5491
CVR-nr. 37304514
Hold dig opdateret
Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev

Skriv blot dit navn og email adresse, for at få spændende informationer & nyheder.