Musikalsk Legeplads
i Den Gamle Bypark, Polen

Kunde: City Of Bydgoszcz, Poland Sted: Jan Kochanowski Park

Toner af spontan musikalsk kreativitet kan høres i den nyrenoverede Jan Kochanowski Park. Et foryngelsesprojekt for parken der har taget et år at lave. Designet fremhæver stedets historiske karakter sammen med musikken. Percussion Play´s distributør Educarium, har installeret en stor samling af forskellige udendørs musikinstrumenter til besøgende i parken.

Jan Kochanowski Park er designet i stil med et engelsk landskab og er en bypark i et af de mest charmerende og stille hjørner af Bydgoszcz i Polen, kendt som 'Musik Distriktet'. Der står statuer af fremtrædende komponister og parken er omgivet på alle dets sider af flot arkitektur. Bygninger der rummer boliger, kultur institutioner, musik skoler, universiteter og det polske teater.

Den nye musikpark er placeret et sted, hvor man får lyst til at gå en tur, slappe af og skabe musik på vejrbestandige udendørs musikinstrumenter, som inkluderer;

Akadinda En stor træ xylofon

Emperor Chimes Kæmpe aluminium Chimes

Babel Drum en meget smuk stål tromme

Duo Xylofon Udendørs Xylofon til op til 4 spillere!

Freechimes Forskellige chimes af aluminium, i forskellige størrelser

Rainbow Sambas Store bongo trommer der nemt kan spilles af flere på en gang!

Congas Sjove bongo trommer, perfekt til den store tromme solo!

Tembos Et helt specielt musikinstrument der stråler i landskabet. Den oplagte BAS!!

"Det er virkelig meget smart. Jeg synes det er en super god idé med musikinstrumenterne der er for alle og inspirerer én til at fortsætte med at spille musik", siger en af indbyggerne i Bydgoszcz.

Disse permanente udendørs musikinstrumenter er tilgængelige for alle uanset alder og kræver ingen musikalske færdigheder for at lave musik. Perfekt til lokalsamfundet hvor man mødes uanset alder for at lave musik sammen.

Kontakt Os
Percussion Play Danmark Aps
Danmark
Ubberudvej 100
Blommenslyst 5491
CVR-nr. 37304514
Hold dig opdateret
Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev

Skriv blot dit navn og email adresse, for at få spændende informationer & nyheder.