Musik Sti En Stor Succes På Den Historiske Engelske Mole I Boscompe

En Musikalsk Sti Langs Med Historisk Engelsk Mole

Kunde: Bournemouth Borough Council Beliggenhed: Aktivitetsparken ved Boscombe Pier

Storbritanniens første multifunktionelle kystaktivitetspark blev åbnet i Boscombe i sommers. Lidt over 1 km af den smukke strandpromenade i Boscombe Parken er hjemsted for en række forskellige vandaktiviteter såvel som landbaserede aktiviteter. Dette projekt er i samarbejde med National Coastal Tourism Academy og finansieres af regeringens Coastal Communities Fund.

Percussion Play blev bedt om at skabe et musikalsk sti langs Boscombes smukke historiske mole, der skulle være med til at lokke besøgende til og skabe lidt sjov for både voksne og børn.

Stien består af en række forskellige Percussion Play instrumenter:

TembosFunky Lyd Fra Det Store Instrument

Tubular BellsHøje Elegant Udendørs Chimes

Bell Lyre Flotte Skulpturelle Bell Lyre

Harmony Vertikal Metallafon / Xylofon

Babel DrumUdendørs Rustfrit Stål Tungetromme

Specialfremstilede Chimes (MyTunes)"Oh I Do Like To Be Beside The Seaside."

Besøgende har nydt instrumenterne med kommentarer på Trip Advisor som "Vi elsker begge at spille på musikinstrumenterne og elsker når vi kan høre lydene fra musikinstrumenterne på molen, når vi vi leger på stranden eller padler rund i havet nedenfor molen".

"En dejlig ny tilføjelse til Boscombe strandområdet. Vi elsker især den musikalske tour "

Coastal Activity Park Manager David Collier fortæller: "Det barske miljø med saltvand og blæst er normalt hård kost for metal installationer, men efter seks måneder ser de udendørs musikinstrumenter ligeså godt ud som de gjorde den dag de blev installeret. Folks reaktioner på dem har været fantastisk! Fra starten var kontakten med Percussion Play både venlig og professionel, samt en uovertruffen service og rådgivning."