Udendørs musikinstrumenter bruges til at skabe positivitet og glæde efter tragedie

Percussion Play var hovedleverandør af udendørs musikinstrumenter, der for nyligt blev installeret i den nyåbnede Quinterra Legacy Garden. Et smukt projekt fyldt med interaktive udendørs musikinstrumenter, beliggende syd for Calgary i Canada.

Dette indbydende rum afspejler håb, muligheder, kreativitet i en række livsbekræftende aktiviteter. Området er skabt til at være en fest for livet, fuld af positivitet, liv og glæde.

"Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything." - Plato

Det smukke område er skabt efter en tragedie fandt sted. Fem unge mennesker mistede livet i en ulykke, der gjorde at deres familier gik sammen om at skabe dette livsbekræftende projekt. De ønskede at skabe et område hvor man kunne have glædelige stunder, samtidigt med at man kunne sørge over de døde. Hver af de fem afdøde har fået sin helt egen mindeplads, med et lille citat.

”Der kan være lys ud over tab”

I dag er området fyldt med mennesker der nyder at spille på instrumenterne. Området er yderst inkluderende, så børn og voksne der er dårligt gående eller sidder i kørestol, kan komme rundt og spille på alle instrumenterne. Pladsen er blevet et samlingspunkt for familier og turister i Calgary, der ønsker at udforske deres musikalske evner, sammen med familie og venner. Musik krydser alle grænser, uanset alder, race eller religion. Musikinstrumenter samler os og giver os en unik måde at føle glæde på.

Parken er unik med sin sammensætning af udendørs musikinstrumenter fra Percussion Play. Der er Handpipes, Tembos, Cajon tromme cirkel, Harmony Bells, forskellige udendørs xylofoner som Cavatina med music book, Harmony og Duo Cupla.

Udover en bred vifte af udendørs musikinstrumenter, har Quinterra Legacy Garden også en smuk scene. Her kan kunstnere lave musik, danse, lave teater, comedy, yoga, meditation og meget mere.

Mindesmærker med musik

Udendørs musikinstrumenter bliver i stigende grad brugt som unikke mindesmærker. Disse mindemærker kan variere i stil og størrelse. Det er smukt at mindes en person som elskede musik, nød at være ude i naturen eller som havde en eventyrlig ånd. I Percussion Play er vi klar til at hjælpe dig med at skabe et udendørs rum for dem du mindes.