Ramasjang TEST- LEGEPLADS

Danmarks Radio havde d. 3 Søndag til d. 6 Oktober åbent for alle der havde lyst til at komme og teste den kommende legeplads i DR Byen. Den skulle testes og bedømmes af alle byens børn og voksne.

Indretningen af legepladsen er udviklet af en styregruppe, som grundejerforeningen i Ørestad Nord sidder med i, og nu skulle legepladsen testes.

En kæmpe fornøjelse!

Percussion Play var selvfølgelig inviteret med til test dagene. Instrumenterne blev brugt flittigt og udforsket af de mange gæster der var på besøg.

Planen er at Percussion Play's musikinstrumenter placeres strategisk så alle kan benytte dem. Der bliver adgang fra kørestol og der vil være instrumenter for alle. Instrumenterne på legepladsen vil have et ramasjang vibe, der vil passe sammen med resten af legepladsen.

Legepladsen skal være for alle byens brugere

Ramasjang-legepladsen skal være et sted hvor alle mennesker i området kan mødes og hygge sig. Der bliver bla. plads til fri leg på Percussion Play's udendørs musikinstrumenter som alle kan spille på. Legepladsen bliver udsmykket efter Ramasjangs univers.

Projektet udvikles af DR i samarbejde med Grundejerforeningen Ørestad Universitetskvater og støttes af fondet Fælles Rum