Skole For Børn Med Særlige Behov Bruger
Udendørs Musikinstrumenter Til Træning Og Leg

Medina House Community Special School Sensory Playground Isle Of Wight, UK

Medina House er en specialskole, der ligger på Isle of Wight (UK), Eleverne har komplekse indlæringsproblemer med 40% diagnosticeret med autistiske spektrumforstyrrelser (ASD) eller har andre udviklingsforstyrrelser. Der er et betydeligt antal børn med sensoriske vanskeligheder såvel elever med nedsat syn og hørelse.

Medina House har mange specialiserede faciliteter, herunder et snoezel rum, swimmingpool og et motionscenter. Der blev imidlertid foretaget en enorm fundraising kampagne, for at skolen kunne forbedre forholdene for børnene. Dette inkluderede tilføjelsen af udendørs musikinstrumenter fra Percussion Play til legepladsen.

Vi spurgte Rachel Hayden, Creative Arts Coordinator på Medina House, hvorfor de valgte vores udendørs musikinstrumenter og hvilken indflydelse de har haft på medarbejdere og elever siden de blev installeret. Rachel fortæller:

Vi er meget tilfredse med de udendørs musikinstrumenter, vi har her på Medina House. Personalet, der arbejder med vores elever med mere komplekse fysiske behov, har rapporteret, at instrumenterne har været gode motivatorer under fysio- og OT-arbejdet. De er med til at opmuntre eleverne til eksempelvis at stå op i længere tid og de motiverer eleverne til ar bruge kroppen via musikinstrumenterne.

De har også rapporteret, hvor stort det er for eleverne, at de selv har adgang til instrumenterne og det har været med til at udvikle deres leg. Instrumenterne har ligeledes været med til at forbedre børnenes kommunikation og sociale færdigheder.

Percussion Play var meget hjælpsomme og imødekommende omkring vores behov og det var dejligt at få lov til at se instrumenterne, så eleverne kunne prøve dem, inden vi valgte instrumenterne til vores legeplads. Instrumenterne er attraktive og har en fantastisk lydkvalitet. Vi vil gerne anbefale dem til andre.

Tubular Bells Kæmpe aluminium Chimes

Babel Drum en meget smuk stål tromme

Rainbow Sambas Store bongo trommer der nemt kan spilles af flere på en gang!