Wisconsin børnehus nyder deres nye

Et børnehus i Wisconsin har købt ”udendørs musikinstrumenter” fra Percussion Play og placeret dem indenfor.

Bygningerne er for børn i alle aldre og huser bla. fødselsdagsfester, pop up aktiviteter og udstillinger for børn. Børnehuset bliver brugt flittigt af børnehaver og skoler i området.

De valgte at installere Percussion Play’s Rainbow Trio ensemble i deres kunst-studie for at give børnene et legende og lærende element.

”I kunst-studiet, har vi en sektion, der skaber musik til alle. Da musik er en kunstform, vil vi gøre det muligt for børn i alle aldre at spille musik til deres niveau. Børnene skal kunne lege med vores installationer og kunne udforske musikken selv, helt uden opsyn af en voksen. Instrumenterne fra Percussion Play er holdbare og kan tåle at børnene leger med dem.

Rainbow Trio ensemble passer perfekt til vores børn! Før vi købte disse instrumenter, afprøvede vi andre musikinstrumenter, der faldt fra hinanden efter et par uger. Instrumenterne ekskluderer ikke men samler børnene i aktiviteten.” Jarrad Bittner administrerende direktør.

Forældrene kan også være med!

Instrumenterne bruges ikke kun af børn, men også af deres forældre. Her skabes en aktivitet hvor børn og voksne kan være sammen omkring noget de sammen synes er sjovt.

Vi fandt Percussion Play’s musikinstrumenter på nettet og besluttede os kort tid efter at bestille dem. Percussion Play’s priser var konkurrencedygtige og de gav os den bedste mulighed for at tilføre instrumenterne til netop vores behov. Da instrumenternes primære brug er udendørs, kunne vi sikre os at kvalitet og materiale var i top. De lyse og indbydende Rainbow Trio ensemble optager mindre plads end traditionelle musikinstrumenter og kræver mindre af budgettet over tid. Det er meget vigtigt for os, med et begrænset budget at det vi køber har lang holdbarhed.