"Musik i haven" Aalbæk Kulturhus

Aalbæk Kulturhus har nu officielt indviet projektet ”Musik i haven”. Et musisk miljø i kulturhusets smukke have med musikinstrumenter fra Percussion Play. Med dette tiltag bringes borgere i alle aldre sammen om en aktivitet, hvor alle kan være med.

Projektet ”Musik i haven” har været på tegnebrættet siden foråret og med støtte fra flere donorer, herunder en betydelig donation fra Nordea Fonden, er det nu blevet en realitet.

Formanden for Aalbæk Kulturhus, Margrethe Vejby, udtrykker stor glæde over åbningen og ser frem til at hele byens befolkning vil komme og bruge de nye musikinstrumenter.

Med det nye musiske uderum har Aalbæk Kulturhus formået at skabe et meningsfyldt samlingssted, ikke kun for dets brugere, men for hele byens befolkning, både ung og gammel. Området byder velkommen med farverige og kreative instrumenter, der inviterer til samskabelse, fungerer som et rehabiliterende element og modvirker ensomhed.

Instrumenterne skaber fællesskaber, hvor alle kan deltage. At skabe musik sammen på Percussion Play udendørs musikinstrumenter er sjovt og kræver ingen musikalske kompetencer På disse instrumenter kan man opleve glæden ved at skabe musik.

"Det er et projekt, der vil tiltrække børn og deres familier og samtidig skabe et udendørs rum, som værdimæssigt og kulturelt støtter musik, motion og leg." - 1. viceborgmester og udvalgsformand Peter E. Nielsen

For byens befolkning vil ”Musik i haven” også fungere som et socialt mødested, hvor nye bekendtskaber kan opstå. Dette projekt understøtter Aalbæk Kulturhus’ vision om at skabe et levende og inkluderende miljø, der bringer mennesker sammen gennem musik og leg.

Med den officielle indvielse er ”Musik i haven” nu klar til at byde byens borgere velkommen, og Margrethe Vejby ser frem til at se den positive indflydelse, som det musiske uderum vil have på lokalsamfundet.