Mød “Composer AR´app, designet til at inspirere, skabe, visualisere og dele udendørs musikdesignsVi introducerer Composer AR, en innovativ Augmented Reality (AR) app, der revolutionerer den måde, hvorpå man kan designe og opbygge støtte til udendørs musikinstrumenter. Denne app tilbyder en unik mulighed for at skabe en fælles vision for musikprojekter på forskellige lokationer, såsom parker, skoler, kulturhuse, legepladser, bosteder, plejehjem og hospitaler verden over.

Som dansk kunde brug koden: 22113DEF for at gemme dit forslag, dele det og genbesøge det senere. Som svensk kunde brug koden: 17E35C74
Gem koden i appen ved at vælge 'Help', derefter 'Rep Kode' for at indtaste detaljerne for fuld funktionalitet. Du vil også oprette en 'indkøbsliste' over redskaber, mens du planlægger, hvilket hjælper dig med at beregne omkostningerne til dit potentielle projekt.

600x600-Home-Screen reduced

Composer AR lader brugere placere ethvert Percussion Play instrument i virkelige omgivelser og afspille i real-time. Denne interaktive app giver brugere muligheder for at høre, hvordan hvert instrument lyder mens de spiller på dem. Composer AR vil gøre det muligt for brugere at placere flere elementer i en ”setting”, gemme, dele og genindlæse dem.

Vores nye app har været under udvikling i over to år og er bygget fra bunden. Det er en mobilapp til iOS og er tilgængelig fra App Store. Vi tror, at du vil blive begejstret for den!

Lad os straks fordybe os i, hvordan denne app vil hjælpe dig til at skabe fantastiske udendørs musikmiljøer.

Inspirer´ – Drøm og skræddersy dit udendørs musikmiljø med blot et par trin.

Composer AR integrerer Augmented Reality i projekter, helt problemfrit. Brugeren åbner appen og starter et nyt AR-projekt. Brugere sikrer sig, at de har indstillet deres lokation, så AR funktionen giver brugere mulighed for ubesværet at placere og rotere ethvert instrument fra Percussion Plays katalog ind i deres projektdesign, inklusive de forskellige installationsmuligheder.

Brugere kan med lethed bytte instrumenter ind og ud og når de er placeret, gå rundt om instrumenterne. Det giver brugerne en meget bedre forståelse af instrumenternes proportioner og størrelse.

Composer AR gør det muligt at vække dine drømme til live. Når du har placeret dine instrumenter, kan hvert instrument derefter spilles på, så brugere kan høre instrumentet og se det i real-life.

600x600-Mock-Up-Scene reduced

Vær kreativ – Du kan nu skabe dit musikmiljø med de instrumenter, som du ønsker. Du kan placere, rotere og endda spille på dem – så meget POWER lige ved hånden! Hvert projekt du designer kan nemt gemmes, så du når som helst kan se, ændre eller tilføje yderligere instrumenter. Designs kan optages som en video eller et billede og gemmes til input i projektforslag. Der er endda mulighed for at optage lyd hen over videoen for at fortælle om projektet.

Billed-gallerier kan oprettes sammen med et forsidebillede, til brug som visuel hjælp til alle, der har fået delt projektet.

Ved at trykke på ikonet for indkøbskurven kan brugere se en liste over de instrumenter, der er placeret i projektet, sammen med omkostningerne. Kan downloades til et tilbud.

600x600-Project-List reduced

Men de gode nyheder stopper ikke der!

Del – Del dine ideer mere udtryksfuldt og detaljeret.

Percussion Play musikinstrumenter skaber inkluderende musikmiljøer på tværs af generationer i hele verden, i samarbejde med skoler og børnehaver, parker, kulturhuse, bosteder, plejehjem, hospitaler m.fl. Mange af disse musikmiljøer er skabt som et direkte resultat af fundraising eller tilskud og Percussion Play ønsker at støtte lokalsamfund under fundraising-processen med Composer AR.

Composer AR blev udviklet med det formål at gøre udendørs musik tilgængelig for alle. Ved at give brugere mulighed for at dele projektplaner i real-time med interessenter, donorer og lokalsamfund, kan de fremvise deres kollektive vision for lokale fællesskabsmiljøer og få støtte til deres musikprojekt.

Og Endelig

Composer AR er en mobilapp, der leverer alt hvad du behøver at vide om Percussion Play udendørs musikinstrumenter, inklusiv tekniske specifikationer, vejledninger og installationsinstruktioner.

En ”Hjælp”- funktion giver brugere forskellige support-funktioner, herunder skærmtips, kontaktoplysninger samt vilkår og betingelser.

600x600-Documents-Page reduced

Composer AR gør skabelsen af musikprojekter tilgængelig for alle, med en brugervenlig oplevelse og nem navigation.

Nøglefunktioner i Composer AR:
• Video- og billeddownload af projektet

• Lydoptagelse hen over videoer

• Projekter kan downloades til et præsentationsformat

• Installationsinstruktioner

• Produktinfo

• Fuldt katalog

• Skærmtips funktion

Lige det sidste

Bliv kreativ med Composer AR appen! Følg vores trin-for-trin guide i AR-instruktionshæftet som kan ses og downloades HER.

Over til dig!