Skoler & Børnehaver


Udendørs musikinstrumenter giver skoler og børnehaver en fremragende mulighed for at integrere udendørsundervisning i hverdagen. Instrumenterne skaber inkluderende fællesskaber på tværs af aldersgrupper og samler børnene til en fælles aktivitet.

Børn elsker at musik kan bruges i en kontekst udenfor klasseværelset. Brugen af den pentatoniske skala gør instrumenterne så nemme at spille på, at børnene er i stand til at udvikle musikalske evner uden at skulle klare tekniske krav til traditionelle instrumenter. Disse instrumenter viser straks, hvad der kan udtrykkes og kan opnås gennem musik.

Find vores instrumenter på skolens legeplads, udendørs aktivitetsområde eller måske i en sensorisk have, hvor børn kan udforske, skabe og udvikle deres egne musikalske ideer, mens de nyder lyd og frisk luft. I denne periode af børnenes liv udvikles deres musikalske potentiale, mens de lykkeligt opdager glæden ved selv at spille musik.

Instrumenterne bidrager til at skabe et udendørs miljø, der understøtter unge børns sundhed, trivsel, udvikling og læring.

Vi mener, at kreativitet, fantasi og opdagelse bør fremmes kraftigt og opmuntres igennem musikalsk leg og gennem aktiv læring: hands-on, interaktive lege, børnenes musikalske selvudfoldelse, selvtillid og selvværd vil vokse og vokse.

1. Puls: den stabile takt, der holder gang i samme hastighed i gennem længden af et stykke musik
2. Rytme: hvordan takten er opdelt i længere eller kortere noter
3. Pitch: noder bevæger sig højere og lavere
4. Improvisation: evnen til at opfinde din egen musik
5. Koordinering: sammentrækning af de fysiske, tekniske og musikalske aspekter
6. Udtryk: evnen til at identificere og formidle følelsesmæssigt indhold

Designet til at modstå det nordiske klima, bidrager instrumenterne til at skabe et udendørs miljø, der understøtter unge børns sundhed, trivsel, udvikling og læring.

Børn vil elske at musik kan bruges i en kontekst uden for klasseværelset. Deres smarte design og brug af den pentatoniske skala, gør dem så lette at spille på. Børn vil opdage at de er i stand til at udvikle musikalske færdigheder uden at skulle håndtere eventuelle tekniske krav til at spille på et normalt instrument.

Percussion Play producerer mange forskellige udendørs musikinstrumenter, der passer til netop din skolegård, udendørs klasseværelse eller sensoriske have.