Alle instrumenter

Velkommen til Percussion Plays udendørs musikinstrumenter.

Denne samling af udendørs musikinstrumenter repræsenterer instrumenter fra mange kulturer rundt om i verden.

Fra denne side kan du vælge individuelle instrumenter for at se yderligere billeder, produktinformation og dimensioner, samt foretage produktsammenligninger.

Udendørs musikinstrumenter bør naturligvis høres, og en vigtig faktor i valget af det rigtige instrument er den lyd, instrumentet laver. Ved at vælge et instrument, vil du være i stand til at lytte til en lydoptagelse eller se en kort video af det instrument.

Der er ingen større glæde end at finde det rigtige instrument. Vi håber det gør det lettere for dig at vælge de(t) rigtige udendørs musikinstrument(er).

Slagtøjsinstrumenter er de ældste type musikinstrumenter med mange forskellige musikalske personligheder. Som vores firmanavn antyder, er alle vores instrumenter sande slagtøjsinstrumenter, der er designet specielt til permanent udendørs installation.

Begrænsninger af volumen og plads forsvinder udendørs, og spillerne kan eksperimentere og udforske lyden af disse store slagtøjsinstrumenter frit.

Nye instrumenter er altid ved at blive opfundet og føjet til slagtøjsrepertoiret. Derfor kan det være en god ide at holde øje, med vores hjemmeside løbende for at være opdateret på nye produktgrupper.