Parker & Stier


Musikalske legepladser og musik stier med permanente udendørs musikinstrumenter gør musik tilgængelige for alle og kræver ingen tidligere musikalske færdigheder.

Vores udendørs musikinstrumenter vil tiltrække mennesker i alle aldre fra 2-100+. De engagerer familier, bidrager til at skabe særlige erindringer og spreder glæde ved spontan musik. Man kan skabe en vildt god lyd, når man kombinerer musik, familier og frisk luft.

Musikinstrumenterne er designet af holdbare materialer med lav vedligeholdelse. Instrumenterne kræver ikke faldunderlag eller sikker belægning. De er perfekte til legepladser, rekreative områder, cykelstier eller vandreture i skoven og sansehaver.

Udendørs musikinstrumenter er ideelle til landskabsarkitekter, lokale myndigheder og legeplads designere der er på udkig efter dynamiske, interaktive legende elementer, der tilføjer energi og sjæl til dit udendørs område.

Disse instrumenter får folk til at stoppe op fordi de bliver draget af instrumenternes flotte design og lyd.

Percussion Plays instrumenter er designet til at fremme publikumsdeltagelse, ved at give mulighed for en meningsfuld aktivitet udendørs.

Vi tilbyder en unik mulighed for folk i alle aldre, der har lyst til at spille ved siden af hinanden. Familier, lærere, studerende, forældre, bedsteforældre og børn kan alle lave musik sammen og ikke bare fordi det hjælper børns intellektuelle og følelsesmæssige udvikling, men simpelthen fordi det er sjovt.

Så uanset om du er på udkig efter en sjov og spændende, tilføjelse til en skolegård, sensorisk have, park, eller andre lokalområder, så har Percussion Play en løsning til ubesværet at bringe musik til dit område.