Verdensførende leverandør af udendørs musikinstrumenter

Percussion Play er en kreativ producent af udendørs musikinstrumenter. Vi er fast besluttet på at tilføje harmoni, sjæl og energi til rummelige og tilgængelige udendørs miljøer i hele verden. Med over 20 års erfaring i branchen, har holdet i Percussion Play ét mål for øje. At lede markedet i innovative udendørs musikløsninger, tilgængelige for alle. Vores udendørs musikinstrumenter tilbyder kognitive, følelsesmæssige, fysiske og inkluderende spilmuligheder for alle, overalt.

Hvorfor vi stiftede Percussion Play Danmark

Under en rejse i U.S.A, slentrede vi en dag igennem byen Sedona i staten Arizona. Pludselig hørte vi fantastiske toner fra et instrument, som vi aldrig havde hørt før. Skønne, bløde, dæmpende toner. Vi gik efter lyden og fandt nogle instrumenter på et lille torv. Et barn og en voksen stod og spillede på instrumenterne. Ingen af dem kunne spille på et instrument i forvejen, men på disse instrumenter var det ingen hindring. Vi var målløse!! Fantastisk, at man bare kunne give sig i kast med at spille på et instrument, uden forudsætninger, og så lød det bare super flot.

Tilbage i Danmark tog vi straks kontakt til producenten i England, der demonstrerede den fantastiske produktserie af udendørs musikinstrumenter. Produkterne var af højeste kvalitet og lød fuldstændig så smukt som de gjorde i Sedona.

Denne rejse har åbnet muligheden for at alle kan få del i vores oplevelse af stor glæde ved at spille musik.

Vi arbejder hårdt på at producere forfriskende, interaktive instrumenter. Vi elsker at skabe nye og spændende måder at bringe instrumenter udendørs. I vores designproces bruger vi vores kreative, musikalske og tekniske viden til at sikre, at hvert instrument leverer den bedste lyd, udseende og holdbarhed. Desuden er vores udendørs musikinstrumenter designet med inkluderende leg i tankerne. Alle vores instrumenter er fremstillet i hånden på vores workshop i Hampshire, UK. Vores instrumenter er placeret over hele kloden, og vi sætter en reel ære i hver eneste opgave vi får. Uanset om dit udendørs område, eller budget er stort eller småt, har vi en udendørs musik løsning til dig.

Kontakt os i dag og sammen kan vi skabe noget helt særligt.

“It’s awesome to hear the music playing and it’s a beautiful, engaging space for students.”