Velkommen til Percussion Play’s Blog

Vi håber, du vil være en regelmæssig gæst. Vi har vores blog og deler historier om de instrumenter, vi laver og de mennesker, der spiller på dem. Vi deler detaljer om spændende nye musikprojekter fra hele verden. Vi deler oplysninger om de instrumenter vi sælger og lidt om den inspiration der ligger bag dem.

Vi giver dig også besked om events der finder sted.

Vigtigst af alt, så handler denne blog om hvad vi elsker at gøre mest, hjælpe dig med at skabe nye og spændende projekter med udendørs musikinstrumenter.

Tak fordi du læser med, besøger, kommentere og bidrager, det er vi rigtig glade for!

Hvordan musik fører mennesker sammen under corona pandemien

”Musikken er månelyset i den skumle nat”. Disse ord fra den berømte tyske forfatter Jean-Paul Richter er mere aktuelle end nogensinde; de kunne ligeså vel være blevet skrevet i går. Hos Percussion Play håber vi, at i alle passer på jer selv og hinanden i disse hidtil usete tider.

På trods af det kaos vi alle befinder os i, er der gudskelov flere mennesker der finder inspirerende og stærke måder at være sammen på, selvom man er fysisk adskilt. Videoer fra hele verden spredes i øjeblikket, af naboer der oplever sammenhold gennem musikken.

I Danmark sidder vi fredag aften i vore stuer og ser DR der inviterer fællessang hver for sig og vi opfordres til at åbne vinduerne og synge og spille for sine naboer.

I Italien ser vi blandt andet, at mange af dem der er i karantæne eller har valgt at isolere sig selv, mødes på afstand for at synge, danse og spille musik sammen fra deres respektive hjem og altaner. En særlig video fra Siena i Italien viser hvordan en hel...


Percussion Play lancerer helt nyt lydelement - Talk Tubes

Percussion Plays Talk Tubes giver brugerne mulighed for at tale eller hviske sammen, med helt op til 50 meters afstand. Talk Tubes på legepladsen eller i sansehaven giver en ny måde at kommunikere på.

Talk Tubes er gode til at opmuntre børn til at eksperimentere med lyd og skærpe lyttefærdigheder. Talk Tubes er inkluderende og hele familien kan deltage i den sjove leg. Brugere med funktionsnedsættelse og kørestolsbrugere får en værdifuld sensorisk oplevelse og kan nemt være med i aktiviteten.

Produkt højdepunkter:

 • Opfordrer til Inkluderende leg
 • Udvikler sprog- og lyttefærdigheder
 • Føjer et auditivt og sensorisk element til sansehaven eller legepladsen
 • Opfordrer til Inkluderende leg
 • Perfekt element til legepladsen i byen

Se produktsiden her:Talk Tubes


Skolelederne møder musikken

Skoleledernes årsmøde 2019 blev en kæmpe succes på #stand121.

Percussion Play var klar med et bredt udvalg af udendørs musikinstrumenter til demonstration for skoleledere landet over.

Vi havde fornøjelsen af at få nogle gode snakke omkring musik i folkeskolen og om hvordan Percussion Play's musikinstrumenter i fremtiden kan få sin plads i de danske folkeskoler.

På billedet ses Lars, lige inden messen åbner. Han delte en masse kataloger ud til interesserede og fik spillet en masse musik!

På messen demonstrerede vi bla. Cavatina & Music Book, Duo Cupla, Tembos, Congas, Cajón og vores nye Penta Post.

Vi glæder os til at se hvordan instrumenterne får deres plads på skolerne efter messen.

Venlig hilsen, Jacob & Lars

 • Percussion Play Danmark ApS

Danmarks Premiere på Floor Piano!

Kom og besøg os på Have & Landskab 2019!

Percussion Play Danmark Aps udstiller på HL'19 stand F034.

Percussion Play udendørs musikinstrumenter er håndlavede i England. De produceres i stærke materialer, som giver lang holdbarhed. Vores udendørs musikinstrumenter er til brug for alle aldersklasser og fremmer glæden ved at spille musik. Om du søger en spændende ny tilføjelse til en skolegård, sansehave, den lokale park m.m.

Vi tror på at alle har potentialet til at skabe musik, hvis de får muligheden for den oplevelse, det er at spille et instrument. Vi vil give alle mennesker den mulighed.

På messen vil Percussion Play demonstrere den helt nye Floor Piano! Det vil være muligt at prøve forskellige musikinstrumenter og få en introduktion af Percussion Play's konsulenter.

Se vores introduktions side gennem Have&Landskab19: https://www.haveoglandskab.dk/udstillere/percussion-play-danmark-aps/

Vi ses på HL'19!

Premiere Floor Piano - Have Landskab{.img-responsive...


Nu er den her! Se vores nye hjemmeside

Vi er glade for at meddele, at vores nye og opdaterede hjemmeside er Live! Med et nyt udseende og opdateret indhold, håber vi at oplevelsen af hjemmesiden vil være mere overskuelig.

Den opdaterede hjemmeside indeholder;

 1. Dropdown menuer til at vælge hvilken kategori du ønsker.

 2. Casestudier – succeshistorier fra hele verden, som vil blive opdateret regelmæssigt.

 3. Sider med instrumenter – opdateret med helt nye videoer og fantastiske billeder.

 4. Blog – vores seneste nyheder, events og generel opdatering om hvad vi går og laver.

 5. Mobil venlig hjemmeside – vi har lavet hjemmesiden mobil venlig, så man kan vælge de helt rigtige instrumenter på farten.

 6. Nem og overskuelig kontakt formular.

Vi har bundet vores side sammen med sociale medier, så det er blevet meget nemmere at følge med i aktuelle projekter rundt i hele verden.

Det nye overskuelige design, gør det nemmere at vise verdens bedste udendørs musikinstrumenter.

![820x420...