Velkommen til Percussion Play’s Blog

Vi håber, du vil være en regelmæssig gæst. Vi har vores blog og deler historier om de instrumenter, vi laver og de mennesker, der spiller på dem. Vi deler detaljer om spændende nye musikprojekter fra hele verden. Vi deler oplysninger om de instrumenter vi sælger og lidt om den inspiration der ligger bag dem.

Vi giver dig også besked om events der finder sted.

Vigtigst af alt, så handler denne blog om hvad vi elsker at gøre mest, hjælpe dig med at skabe nye og spændende projekter med udendørs musikinstrumenter.

Tak fordi du læser med, besøger, kommentere og bidrager, det er vi rigtig glade for!

Se vores smukke liberty Bells

Vi er utroligt glade og stolte over at kunne introducere vores helt nye Liberty Bells.

Vores nye Liberty Bells minder om de små græsmarkssvampe. De giver spillerne mulighed for at opleve noget magisk og bringer lidt fortryllelse til den lokale musikpark eller have.

Mesterligt udformet ”synger” de musikalske klokker i aluminium, stemt efter den pentatoniske c-dur skala, når de rammes med køllerne. Den rustfri lamel på undersiden af klokken fuldender looket.

Læs meget mere om vores nyheder på vores side: Nyheder!


Bøgelund

På Plejeboliger Bøgelund er man begejstret for sin nye musikhave.

Ergoterapuet Mette Svenningsen fortæller: Musikinstrumenterne er smukke, har nogle fantastiske lyde og skønne farver. Til vores beboere skal der være nogle stærke og høje lyde og der skal være nogle bløde og omfavnende lyde. Det fanger og det kan de her musikinstrumenter.

Læs hele vores Casestudie på Bøgelund her: https://www.percussionplay.dk/plejeboliger-boegelund/


Nye instrumenter

Vi er utroligt glade og stolte over at kunne introducere vores helt nye Calypso Chimes & Patel Drums.

Disse farverige og smukke instrumenter passer perfekt ind i enhver sansehave, langs sansestien, på legepladsen eller i din lokale park. Udover Chimes & trommer, har vi også introduceret Cajon Deluxe, for de kræsne købere. Vores instrumenter er skabt til læringsområder og udendørs aktivitet.

Calypso Chimes

Disse farverige Chimes er for alle aldre. Deres kraftige farver kan ses på lang afstand, så man nærmest bliver trukket hen mod dem. Calypso Chimes har en smuk fin klang, der nemt kan sættes sammen med det...


Helt nye videoer skal inspirere beboere og deres besøgende

Vi har lavet en række introduktions videoer, der skal være med til at introducere og inspirere personale og besøgende på plejehjem og bosteder rundt i hele Danmark. Instrumenterne kræver nemlig ingen erfaring at spille på, det vil vi gerne vise gennem disse videoer.

Vi har lavet disse videoer for at gøre beboere og deres pårørende og besøgende opmærksomme på, hvordan man kan benytte instrumenterne til mere end blot at slå på. Lars viser et par eksempler på, hvordan man kan benytte de forskellige instrumenter bla. til genoptræning og som aktivitet for krop og sjæl.

Over de kommende måneder vil der blive introduceret flere videoer til playlisten. Så hold dig opdateret her: Youtube Playliste


Percussion Play lancerer helt nyt lydelement - Talk Tubes

Percussion Plays Talk Tubes giver brugerne mulighed for at tale eller hviske sammen, med helt op til 50 meters afstand. Talk Tubes på legepladsen eller i sansehaven giver en ny måde at kommunikere på.

Talk Tubes er gode til at opmuntre børn til at eksperimentere med lyd og skærpe lyttefærdigheder. Talk Tubes er inkluderende og hele familien kan deltage i den sjove leg. Brugere med funktionsnedsættelse og kørestolsbrugere får en værdifuld sensorisk oplevelse og kan nemt være med i aktiviteten.

Produkt højdepunkter:

  • Opfordrer til Inkluderende leg
  • Udvikler sprog- og lyttefærdigheder
  • Føjer et auditivt og sensorisk element til sansehaven eller legepladsen
  • Opfordrer til Inkluderende leg
  • Perfekt element til legepladsen i byen

Se produktsiden her:Talk Tubes