Nye instrumenter!

Vi er utroligt glade og stolte over at kunne introducere vores helt nye Calypso Chimes & Patel Drums.

Disse farverige og smukke instrumenter passer perfekt ind i enhver sansehave, langs sansestien, på legepladsen eller i din lokale park. Udover Chimes & trommer, har vi også introduceret Cajon Deluxe, for de kræsne købere. Vores instrumenter er skabt til læringsområder og udendørs aktivitet.

Calypso Chimes

Disse farverige Chimes er for alle aldre. Deres kraftige farver kan ses på lang afstand, så man nærmest bliver trukket hen mod dem. Calypso Chimes har en smuk fin klang, der nemt kan sættes sammen med det resterende musik program fra Percussion Play. Placer f.eks. Calypso Chimes Diatonisk (8 tonerør) sammen med en Cavatina Xylofon & Music Book. Disse instrumenter vil fylde godt i landskabet og er stemt i samme skala, så man kan spille de samme numre flere på én gang!

Calypso Chimes er baseret på et stålben hvor Calypsos tonerør er monteret. Alle Calypso Chimes kommer med Mallet Minders så køllerne ikke bliver efterladt på jorden efter brug.

Patel Drums

Mangler du lidt farve i din have eller på legepladsen hen over vinteren? Vi har løsningen!

Vores helt nye Patel Drums er skabt til dig, der ønsker farver og smukke lyde i din have eller på legepladsen. Brug den/dem som farveløsning eller måske endda som skulptur midt på byens torv.

Disse nye trommer er lavet med en Babel Drum i midten, der giver en smuk og rolig klang. Hertil følger en lille kølle med, så dem med mobilitets vanskeligheder også kan skabe smukke behagelige toner. Omkring Babel Drum er et stativ af rustfrit stål og aluminium, hvor bladene er formet.

Patel Drums er designet og formet efter velkendte blomster, vi alle holder af. Genskab glæden ved at se på smukke farver og blomster hele året rundt, med disse smukke skabninger. Patel Drums fåes i forskellige blomstervarianter.

Alle vores Patel Drums er stemt forskelligt, så det giver hvert sit udtryk:

Cajon Deluxe

Vi har haft stor succes med vores Cajon trommer. Både enkeltvis i en mindre musikalsk sammensætning. Men også som større sammensætninger af 3 - 9 trommer samlet. Nu introducere vi Cajon Deluxe opgraderingen, der gør at Cajon får et mere eksklusivt udseende og kvalitet. Vi har lavet et hårdttræs sæde, der ligner Mahogni, for at give Cajon et mere eksklusivt look. Det passer også perfekt ind i bybilledet som tromme, men også som en ekstra siddeplads.

600x600-Liberty-Bells-Woods
Se vores smukke liberty Bells

Vi er utroligt glade og stolte over at kunne introducere vores helt nye Liberty...


Bøgelund Cover
Bøgelund

På Plejeboliger Bøgelund er man begejstret for sin nye musikhave.

Ergoterapuet Mette Svenningsen fortæller: Musikinstrumenterne...


Lars Harmony til Blog
Helt nye videoer skal inspirere beboere og deres besøgende

Vi har lavet en række introduktions videoer, der skal være med til at introducere og inspirere personale og besøgende på plejehjem og bosteder rundt...