Mallet Minders

**Nyhed i 2020**
Vil du gerne skabe et smukt og pænt areal for dine udendørs musikinstrumenter? Så nytter det ikke noget at dine køller ligger på jorden og bliver beskidte. Percussion Play har derfor udviklet en helt ny ”Mallet Minder” der skal være med til at holde dine hænder og instrumenter rene.

Mallet Minders monteres på dine eksisterende instrumenter og er med til at holde dine køller væk fra jorden. Det vil gøre køllerne nemmere at få fat på og de holder sig rene til næste gang du får lyst til at bruge dem. Mallet Minders laves både som enklelt styk (1 kølle) eller som boddelt (2 køller). Pladen er lavet af rustfrit stål og stykket der omfavner køllen er lavet af Polyurethan.
Mallet Minders er lavet til både store og små køller, der simpelt placeres i Mallent Minderen. Det gør dem nemme at få fat på når instrumentet skal spilles på spontant, men også nemt at lægge fra sig, når det er tid til at prøve et andet instrument. Denne løsning gør det lidt nemmere for vores kunder at holde musikinstrumenterne lidt mere organiseret.

Nemt at eftermontere>
Mallet Minders er designet til hurtigt at blive monteret på eksisterende musikinstrumenter & stålben. Du afmonterer simpelthen bare den eksisterende montage ring til dine køller og placere Mallet Minder samme sted. Montageringen placeres nu ovenpå Mallet Minderen og skrues fast som før.

Notat: Vi arbejder på en løsning til Tubular Bells & Colossus Chimes – kommer snart!

Valgmuligheder:

Leveringstid 8-10 uger.

DKK
Fragt
Total DKK
Læg i kurv

Online Forespørgsel