Handicapvenlig Legeplads (Med Floor Piano) Folkeskole, Kansas

Park Hill Elementary, en del af Derby Public Schools. De har for nylig fået denne fantastiske handicapvenlige legeplads, takket være vedtagelsen af en obligatorisk vedtægt, der skal sikre inkluderende aktiviteter på alle ni skoler i distriktet. Park Hill er unik fordi det er den eneste musik legeplads på nuværende tidspunkt.

Forud for vedtægten havde kun én skole i distriktet en handicapvenlig legeplads. Efter at have set, at inkluderende leg er et vigtigt komponent i skolens udvikling, har Derby Public Schools Board of Education godkendt finansieringen. Hver af de ni grundskoler vil have inkluderende legepladsudstyr installeret.

Musik til Park Hill

Park Hill Elementary direktør Sandy Rusher blev solgt på ideen om at udvikle en musiklegeplads der først og fremmest skulle være handicapvenlig, så snart hun så et billede af den farverige Rainbow Sambas fra percussion Play.
Finansieringen blev godkendt og nu kunne arbejdet begynde ABCreative vejleder Julie Scott fik lov at designe deres legeplads.

Park Hill har børn op til 5 klasse samt flere special klasser. Derfor blev tilgængelighed naturligvis en vigtig overvejelse i designprocessen. Målet var, at ethvert barn – uanset hans eller hendes evner eller bevægelses muligheder – skulle kunne bevæge sig frit og få adgang til alle de udendørs musikinstrumenter. Ergo holdet sikrede sig, at layout og overflade ville gøre det muligt for børn i kørestol at kunne være aktive og i stand til at spille sammen med andre børn. De inkluderede endda en Baby Floor Piano, det er den første af sin slags i USA. Børnene kan hoppe, danse, rulle eller gå hen over klaveret mens de laver spontane lydværker.

Hvad Gør Denne Legeplads Handicapvenlig & Inkluderende ?

Den musikalske legeplads på Park Hill er fuld af mange forskellige instrumenter, både pentatoniske og diatoniske, for at skabe endeløse musikalske muligheder. Både for, fordybning og udendørs musik, men også for terapi.

Udendørs musikinstrumenter kan være store motivatorer under fysio eller ergoterapi, for elever med mere komplekse fysiske behov. Musikinstrumenterne giver disse børn et effektivt værktøj til at hjælpe med at opbygge deres kommunikation, motorik og sociale færdigheder. Musik er et uvurderligt værktøj til social interaktion i en lille eller stor gruppe. Børn lærer hvordan man skiftes, hvordan man lytter og reagerer når en anden person udtrykker følelser. Musik ændrer liv, fordi det har magt til at fjerne fysiske og verbale barrierer, styrke selvbevidsthed og tillid hos børn med særlige behov. Det giver dem effektive ressourcer til at kommunikere med andre og interagere med verden omkring dem.

 • Rainbow Sambas - To sæt af 5 Rainbow Sambas slanger deres vej gennem midten af musiklegepladsen. Disse trommer spilles individuelt eller i en dynamisk udendørs musiktime. Trommespil i grupper opfordrer til socialisering, selvudfoldelse, kommunikation og motorisk udvikling.
 • Rainbow Cavatina udendørs xylofon farvede anodiserede tangenter, med tangenter i regnbuens farve passer denne xylofon perfekt sammen med vores musikbog. Cavatina er diatonisk stemt, så øvede musikere kan spille kendte sange.
 • Music Book Musik bogen er et perfekt match med Cavatina. Musik bogens noder har samme farve som Cavatinas tangenter. Dette giver både erfarne og nybegyndere mulighed for at spille den samme musik. Det giver brugeren mulighed for at spille numre som normalt ikke ville være muligt uden professionel undervisning.
 • Diatonisk Freechimes Symfoni er en stor aluminium chime, stemt efter den diatoniske skala. Der er mulighed for at spille endeløse melodier. Sjov for både begyndere og øvede. Freechimes kan noget helt specielt, ved at lære børn og voksne at genkende forskellige toner og melodier.
 • Duo Cupla er tilgængelig fra begge sider og er lavet i et smart bølge design, som gør det lettere for personer med begrænset bevægelsesfrihed, eller spillere i kørestole. Duo er også særlig gavnlig for dem med autisme, hvor instrumentet giver mulighed for tæt social interaktion, uden at man tvinges til kontakt eller direkte øjenkontakt.
 • Emperor Chimes kan spilles ved brug af hænderne. Det giver brugeren en fantatisk sensorisk oplevelse. Brugeren kommer meget tæt på lyden og de kraftige vibrationer instrumentet frembringer. Det er en vildt sensorisk oplevelse for mennesker der normalt ikke bliver stimuleret gennem berøring. Emperor Chimes er også perfekte til mennesker med bevægelsesvanskeligheder.
 • Baby Floor Piano bruges af alle og laver en dejlig lyd, især hvis man spiller sammen med andre. Vores Floor Pianos er nedsænket i jorden, så kørestols brugere nemt kan spille musik. Samtidig er den så solid, at store fejemaskiner og biler kan køre hen over den.
 • Handpipes - Spilles på med hænderne, de giver en sjov og funky lyd.
 • Papilio er pentatonisk stemt hvilket giver brugeren mulighed for at spille musik, fuldstændig uden øvelse. Instrumentet er designet med dynamiske linjer der gør den utrolig sjov at spille på. Man kan nemt spille op til 4 personer på Papilio Bells. Det gør instrumentet velegnet til inkluderende aktiviteter og samarbejde.
 • Sonora er baseret på vore Duo Xylofon. Sonora er en oprejst xylofon med fine aluminium tangenter der er designet med en bølgeeffekt. Dette instrument er pentatonisk stemt så de der spiller på den kan fokusere på de lyde, der produceres og udvikle deres evne til at improvisere igennem fri leg, og åbne op for en verden af udtryk, fantasi, og sjov!

  “Det er fantastisk at høre musikken børnene genererer. Det er blevet til et fantastisk socialt område!” Sandy Rusher, Direktør, Park Hill Elementary