Familie attraktion nu med udendørs musikinstrumenter

Brodie Castle stammer fra 1500-tallet og ligger på Skotlands østkyst. Slottets kæmpe have bruges som attraktion for besøgende verden over. Den nye familieattraktion – Playful Garden, er en magisk oplevelse for hele familien. Her kan de nyde hinandens selvskab mellem fascinerende skulpturer, musikalske legeplads og smukke natur.

Drømmen var at fordoble besøgstallet ved slottet og i haven. Derfor besluttede man sig for at bygge denne unikke have. Gæsterne bliver ført ned i et kaninhul (bogstaveligt talt!) for at møde nogle finurlige figurer og høre spændende historier. I haven kan man lære om hvordan man holder en have, udforske det store lege område og se den kæmpestore kanin Brodie Bunny, der måler over 6.5 meter høj.

The National Trust for Scotland (NTS) indledte en ambitiøs ordning for at fordoble besøgstallet på 450-årige Brodie Castle med åbningen af "Playful Garden" til webstedet. Den unikke Legende Have tager besøgende ned i kaninhullet (bogstaveligt talt!) for at møde nogle finurlige figurer og høre de farverige historier, der forbinder dem til slottet og Brodie Clan of Morayshire. The Garden omfatter landskabspleje for unge at udforske, stort legeudstyr og kæmpe størrelse sjov, Brodie bunny måler mere end 6,5 meter.

Inspireret af historierne om slottet og Brodie familien, haven, dens finurlige figurer og det nye lege område. Her møder man en helt unik oplevelse. Der er bla. enhjørninger, orangutanger og tudser i haven, samt et mini Brodie Castle man kan klatre på. Haven har selvfølgelig også en masse udendørs musikinstrumenter. Instrumenterne er placeret tæt sammen, så man kan lave samspil.

I haven finder man en Duo Cupla, Babel Drum Large, en Papilio Bells, Rainbow Sambas, en Tutti og en Cavatina med en music Book. Instrumenternes skønne lyde høres ud over parken som gør at alle besøgende kommer for at prøve deres evner med musikken.

Den legende have på Brodie Castle var en 2019 Civic Trust Awards Regional Finalist.