Landskabsarkitekt skaber offentlig Musikalsk Legeplads

November 2018

Project: Esquina de Musica

Sted: BakerRipley Leonel Castillo Community Center, Houston Texas.

I samarbejde med Open Architecture Institute har projektet "Esquina de Musica" eller "Corner of Music", der er skabt af Falon Land Studio, omdannet et gadehjørne til et lyst og indbydende samfundsområde, komplet med udendørs musikinstrumenter og et dansegulv. Det anslås, at 1.800 børn vil kunne lave musik, jump, hop, spin og freestyle i hele rummet årligt.

Esquina de Musica' er en interaktiv musikalsk skulpturlegeplads for børn på Leonel Castillo Community Center i Houston, Texas. Percussion Play udendørs musikinstrumenter skaber en god måde for børn at engagere sig kreativt og inkluderende musikken. Projektteamet ønskede at inkludere instrumenter, der var nemme at installere, lød smukke og var tilgængelige for børn i forskellige aldre og evner. De unikke baser for hver af instrumenterne blev skræddersyet til projektet.

Projektet blev finansieret gennem en Play Everywhere Grant fra KaBOOM! Foundation & Target. KaBOOM! Kaboom! og Target har lavet projektet sammen for at at øge børn og familiers fysiske aktivitet i samfundet i USA. Hos Play Anywhere Challenge, der drives af Target, opfordrer man folk til at genopfinde hvor musik og leg kan finde sted - på fortovet, ved busstoppesteder, i parkerne osv. - og tildeler stipendier til støtte for sådanne projekter for at stimulere musik og leg på uventede steder, for at skabe flere muligheder for børn så de får en bedre trivsel.

Projektleder Falon Mihalic"Børnene oplever så meget glæde, når de interagerer med instrumenterne. Du kan se det i deres ansigter, at de er glade."

Partnerskaber: Falon Land Studio, Open Architecture Houston, BakerRipley, Greater Northside Management District, Leonel Castillo Community Center, Percussion Play

About Falon Land Studio

FalonLand Studio LLC er en landskabsarkitekt og et public art kunstfirma, der stræber efter at designe steder, hvor man forbinder mennesker med den naturlige verden. Falon Land blev grundlagt af Falon Mihalic, PLA, ASLA - en prisvindende landskabsarkitekt og professionel kunstner.

BakerRipley-organisationen har centre og skoler flere steder i Houston og tilbyder en bred vifte af fællesskabsbaserede programmer, der gavner unge, familier og seniorer.