Julemanden spiller julestemningen frem i Dorset

Udendørs Musikinstrumenter til en familievenlig farm

I Farmer Palmers, beliggende i smukke Dorset (England), finder man en prisvindende familiedrevet farm, hvor alt er designet og rettet mod familier med yngre børn. Med en daglig tidsplan for begivenheder såsom, se køerne bliver malket, flaske fodring af lam og klargøring af heste, vil der altid være en masse sjove aktiviteter uanset hvad vejret måtte bringe.

Siden åbningen i 1998, har parken vundet forskellige priser i løbet af de sidste 20 år. Herunder NFAN nation Award for kunde service. De får bla. stor ros på TripAdvisor for at have meget konkurrencedygtige priser i forhold til aktiviteterne der er til rådighed.

Farm Park, som opererer ved siden af den arbejdende gård, har gjort meget ud af at give børn en anderledes oplevelse ved bla. at kunne komme helt tæt på dyrene. Det gennemtænkte layout af faciliteter omfatter både indendørs og udendørs legeområder, husdyr, skovstier og en sæsonbestemt majs labyrint.

Nye og interessante attraktioner er regelmæssigt tilføjet for at sikre en bred vifte af sjove aktiviteter i fremtiden.

Musikplads for sjov aktivitet

Palmers besluttede sig for at inkludere udendørs musikinstrumenter i foråret 2018 med instrumenter fra Percussion Play. De besluttede sig for at købe et sæt farvestrålende Rainbow Sambas & Rainbow Cavatina xylofon.

Sandra palmer-Snellin fortalte os "instrumenterne er virkelig populære hos vores målgruppe i aldersgruppen 8 år og under, de har virkelig tilført værdi til vores attraktion. Musik legepladsen er et lille lyst, farverigt og indbydende område, der er designet til at fremme kreativitet og inklusion. "

Feedback from visitors has been very positive:

  • “Vi elsker at spille xylofonen! Området er så lyst og indbydende, og der er noget ret cool ved at spille musik i regnen.” - Jane.
  • “Mine to børn elsker trommerne. De elsker farverne og de forskellige lyde. De havde dog svært ved at vælge en favorit, så det udbrød begge "Vi elsker allesammen!” – Julia

Jule stemning

På denne tid af året, har Farm Park fået en komplet makeover! Det er til til at komme i julestemning. Besøgende børn inviteres til at komme og møde julemanden i hans hyggelige vinterhytte i Little Farmer's barn (billetter er i tillæg til normal entré).

Han tog lidt tid ud af sin travle tidsplan og spillede nogle af hans foretrukne jule melodier på Rainbow Cavatina og trommer!. Da han blev spurgt om, hvordan han lærte at spille så godt, måtte han erkende at alferne havde lært ham det.

For mere information se linket: www.farmerpalmers.co.uk

The Farm Park er åben indtil d. 22 December 2018 og vil åbne igen d. 19 January 2019