Hassinghave plejehjem får nye musikalske blomster

Hassinghave plejehjem får flere nye musikinstrumenter til fri benyttelse

Hassinghave plejehjem købte i foråret 2018 tre udendørs musikinstrumenter. Instrumenterne bliver brugt flittigt af byens borgere, især børnene.

Nu har plejehjems leder Bente Hvarregaard Larsen, besluttet at der skulle sættes et par farverige blomster op udenfor plejehjemmet. Bente valgte netop de musikalske blomster fordi de er så smukke og skulpturelle. De er placeret foran plejehjemmet, så byens borgere og besøgende har fri adgang til instrumenterne.

Hassinghave plejehjem har installeret følgende instrumenter: Harmony Bells Bunch, Harmony Flowers Posy, Babel Drum Large, Harmony & Duo dobbelt xylofon.

"På Hassingshave arbejder vi målrettet og engageret på at skabe gode rammer om et meningsfyldt hverdagsliv for beboerne. Vi har fokus på beboernes selvbestemmelse og trivsel. Vi søger at skabe gode rammer om måltiderne og tilbyder varierende aktiviteter, der kan skabe livskvalitet for alle grupper af beboere." - Kilde: Plejehjemsoversigten.dk

Hassinghave har også et aktivitetscenter: "I tilknytning til plejehjemmet ligger Aktivitetscentret Hassinghave, hvor aktivitetsmedarbejdere laver forskellige aktiviteter - for eksempel gymnastik, fællessang med mere – sammen med beboerne og brugerne fra byen, der kommer for at deltage i aktiviteter og hygge sig i samvær med andre." - Kilde: Plejehjemsoversigten.dk