Lokalsamfundet skaffer penge til inkluderende legeplads

Efter en enorm indsats, har lokalsamfundet i Marlborough, New Zealand, skaffet midler til at installere en inkluderende legeplads.

"En stor tak går til den gruppe, der støtter de handicappede børn i Marlborough. Denne gruppe har hjulpet Rådet til at forstå behovene hos deres børn, og de har også rejst mere end $42.000 fra fonde, til dette udstyr." sagde borgmester Leggett.

Parken hvor instrumenterne står hedder Pollard Park. Der er aktiviteter som klatrebaner, rutsjebaner, specialdesignede gynger til kørestolsbrugere, karruseller, udendørs musikinstrumenter fra Percussion Play herunder, Rainbow Sambas, Tubular Bells og en Duo Cupla Xylofon.

Legepladsen er et samlested for alle mennesker. Her er plads til voksne og børn, handicappede, dårligt gående og mange flere. Børn med handicap får her et sted de kan være sammen med "almindelige" børn, her peges der ikke fingre, men legen er inkluderende og sjov for alle.

"Jeg føler, det er så vigtigt for raske børn og børn med ekstra behov at de skal blandes sammen. Inklusion af børn med forskellige baggrunde og evner tilskynder empati, samt sociale og følelsesmæssige færdigheder" Alana tilføjer. "Vi ønsker at anerkende og takke alle dem, der er involveret i at hjælpe med at gøre denne drøm til virkelighed. At se denne inkluderende park med så mange børn, der leger sammen med hinanden, er magisk. Marlborough community, vores dyrebare forskelligt handicappede børn og familier er evigt taknemmelige.

Den lokale musikterapeut Anna Moore, var meget glad for at høre at musikinstrumenterne var en del af legepladsen. "Jeg har ønsket, at dette skulle ske i et stykke tid," sagde hun. "Jeg synes, det er fantastisk, at børn er i stand til at udforske musik og kommunikere med hinanden på en anderledes måde. Jeg tror, hvad de har fået der er stort, fordi du har nogle melodiske instrumenter, percussion congas og der er masser af plads til at bevæge sig rundt om Tubular Bells ".