Sommer med udendørs musik ved Liverpool Public Library New York

Tilbage i august 2017 var Liverpool Public Library meget spændt på at få installeret udendørs musikinstrumenter i bibliotekets Dino Have. Et år efter har vi talt med Laurel Sharp og Diane Towlson for at se, hvordan instrumenterne er blevet modtaget af bibliotekets brugere og lokalbefolkningen.

Laurel Sharp, én af bibliotekarerne på Liverpool Public Library fortæller: "Jeg så først de udendørs musikinstrumenter i downtown Syracuse, NY, og søgte i den lokale avis om dem. Jeg stod og spillede på dem et stykke tid en dag og fik et stående bifald af forbipasserende, da jeg var færdig! Efter lidt online forskning stod Percussion Play ud for mig som de bedste udendørs musikinstrumenter".

Efter at have modtaget et årligt tilskud - finansieret af Richberg-fonden - valgte vi deres udendørs musikinstrumenter, både pga. deres holdbarhed og tilgængelighed og så især efter de instrumenter, der lød godt sammen, men med forskellige toner/lyde. "Jeg besøgte 2 af de 3 steder i Syracuse der også har musikinstrumenterne, da jeg besluttede mig til hvilke instrumenter vi skulle have. Percussion Play´s hjemmeside var meget nyttigt med de mange informationer om hvert af instrumenterne og især videoerne var nyttige. "

Efter omhyggelig overvejelse valgte Laurel og Diane, Tubular Bells, Babel Drum, Grand Marimba og en Cavatina samt vores Music Book .

Laurel og Diane valgte at installere udendørs musikinstrumenter for at opmuntre folk til at besøge biblioteket og nyde deres udendørs rum. Instrumenterne har siden den store indvielse været brugt til ugentlige udendørs musik sessioner og har været en del af bibliotekets sommerprogram.

Liverpool Public Library team håber, at instrumenterne fortsat vil være så populære og opmuntre folk i alle aldre til at besøge biblioteket for at gøre brug af deres faciliteter.