Mikolinos Tonekøkken på plejecentret

Mikolinos Tonekøkken er et magisk klovnerum, hvor alle er med til at skabe magi, smil og tonekrydderi. Tilsat en knivspids klassisk klovn, lidt spas og fjol, men mest af alt poesi, og livsglæde.

De besøger danske plejecentre for at skabe nærvær og tryghed blandt beboerne.

Hvem er vi?

Mikolinos Tonekøkken er:

Mikolino: Mikkeline Gudmand-Høyer,

Hr. Rød: Troels Bech Jessen,

Hr. Grøn: Ole Viggo Ballund.

Alle medvirkende har en baggrund som professionelle, uddannede kunstnere og musikere og er bosatte i København. Mikolinos tonekøkken er i evig udvikling og søger inspiration fra både kunst, musik, og klovneverdenen. Der plukkes fra alle stilarter, (omsorgsklovneri, klassisk klovn, moderne klovn etc.). Mikolinos Tonekøkken efteruddanner sig løbende og suger inspiration fra de bedste klovnemestre.

600x600 Mikolinos Klovne

Mikolinos bruger altid Percussion Play's udendørs musikinstrumenter

Hvis plejecentret har installeret udendørs musikinstrumenter tages de altid i brug. Det giver en anderledes atmosfære for deltagerne i klovnestykket. Her får beboerne selv lov til at være med i stykket. De skal selv spille melodier og lyde på de opsatte instrumenter.

Mikolinos har lært at bruge Percussion Play's musikinstrumenter, så deltagerne i stykket nemt bliver sat ind i hvad de skal spille.

Udtalelser om Mikolinos Tonekøkken

"Mikolinos Tonekøkken underholdt til en forårsfest, for både beboere på Ørestad Plejecenter og vores små gæster fra nabo-børnehaven. På en stille og rolig måde fangede de alles opmærksomhed og med poetisk klovneri fik vi alle en dejlig oplevelse. Dem der havde lyst, blev draget ind i forestillingen, og de der ikke havde lyst, fik lov at være i fred. Tonekøkkenet fik også gang i vores Percussion Play instrumenter. En fin og farverig dag."

Helle Willum Jensen Kunst og kulturpilot Ørestad Plejecenter.

For mere information om Mikolinos: www.mikolinos.dk

600x600 Mikolinos Samspil