Musikalsk mindehave opføres i det nordlige Israel

Mindehave til minde om deres elskede 6 årige søn

Hans forældre besluttede sig for at designe og bygge en smuk mindehave for deres søn.

Projektet var at bygge en have der skulle være inkluderende for alle børn, familier og deres venner. Både for lokalbefolkningen men også for besøgende.

Deres søn elskede at lege med venner og familie. Han havde en passion for musik, så der skulle selvfølgelig være et bredt udvalg af Percussion Play instrumenter i mindehaven.

Efter en succesfuld fundraising, er mindehaven for deres 6 årige søn, nu en realitet.

Haven omfatter udendørs trommer - både Cajon trommer og specialfarvede Congas Trio trommer. I haven er der også Handpipes, en Cavatina xylofon med Music Book og endelig en smuk Bell Lyre der har deres søns navn indgraveret. Alle instrumenterne er let tilgængelige for at sikre at legepladsen er inkluderende og tilgængelig for alle, uanset evner.

Musikkens healende effekt

Musik giver os en meningsfuld måde at huske på dem vi elsker. Den kan bringe trøst efter en kaotisk situation som et tab. Vi har arbejdet med mange vidunderlige familier og organisationer, der hver især bruger musikken som en unik og positiv måde at huske deres mistede på. Musik er en fejring af livet, fuld af positivitet og solskin.

Et udendørs musikalsk mindesmærke kan bringe harmoni og lys i andres liv.