Livets Have åbner på det historiske Egeskov slot

Udendørs musikinstrumenter til Egeskov Slots nye attraktion, sansehaven ”Livets Have”.

Kunde: Egeskov Slot

Beliggenhed: Kværndrup, Fyn

Percussion Play Danmark har med succes installeret udendørs musikinstrumenter i en splinterny sansehave på det historiske Egeskov Slot.

Egeskov Slot, der er berømt for at være det bedst bevarede slot med en voldgrav i Europa, har haft sin smukke beliggenhed i det sydlige Fyn i over 460 år. Men det er den fantastiske Park og dens store antal haver, der gør et besøg i Egeskov så mindeværdigt. Haverne er under konstant udvikling og den nye ”Livets Have”, har kun været åben for offentligheden i én måned. Designet er til for at stimulere sanserne, gennem formerne, planterne, farverne og duftene. Besøgende kommer på en tur rundt i årstiderne, tidens gang og gennem de fem sanser. Havens områder illustrerer årstiderne gennem farver, med forskellige farveskemaer i de forskellige områder i ”Livets Have”. Musik er et vigtigt element i det ' Blå Have ' område, som repræsenterer følelsen af hørelsen og Percussion Play´s udendørs musikinstrumenter, er blevet installeret blandt raslende græsser. I midten af haven finder man Piet Heins Solur.

De anvendte instrumenter blev omhyggeligt udvalgt til at komplimentere haven og omfattede:

Harmony – Udendørs Lydskulptur

Babel Drum – Udendørs rustfrit stål tunge trommer

Sansa Rimba – Kompakt udendørs Xylofon

Derudover er der installeret et skræddersyet sæt af 26 aluminiums tonerør, som spiller melodien fra en af Danmarks mest populære sange "Jeg ved en lærkerede" af komponisten Carl Nielsen. Man spiller fra venstre mod højre. Dette instrument gør det muligt for alle, uanset musikalske evner, at spille denne velkendte sang/melodi, når man står i ”Livets Have”.

Egeskov Slot er beskrevet som "Danmarks smukkeste have", og i 2012 blev slottet tildelt European Garden & Heritage Network Award, for "bedste europæiske historiske have". CNN Travel har beskrevet Egeskovs have, som en af de ' 12 mest fabelagtige haver i verden '.

Livets have er nu åben.

Kontakt Os
Percussion Play Denmark Aps
Danmark
Ubberudvej 100
Blommenslyst 5491
CVR-nr. 44240866
Hold dig opdateret
Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev

Skriv blot dit navn og email adresse, for at få spændende informationer & nyheder.