Majestic Princess Cruise Skib får Percussion Play Instrumneter I deres “have paradiset over havet”

Percussion Play musikinstrumenter er blevet installeret på Majestic Princess - det nyeste medlem af Princess Cruises flåden.

Inde i Hollywood dækket – et afslapningsområde på skibet - er der en vidunderlig indendørs have, beliggende 150 meter over havet. Gæsterne bydes velkommen af lyden af kvidrende fugle, et frodigt havemiljø og overdådige møbler. Når man som passager på skibet slapper af i dette 'haveparadis over havet', vil gæsterne kunne more sig med at lave deres egen musik, mens de er undervejs på cruise skibet. Det er ikke med nødvendig med nogen musikalske forudsætninger, for at kunne spille på instrumenterne, som omfatter; den populære Harmony, Grand Marimba, Capella & vores rolige Babel Drum Large

Majestic Princess, et 600 millioners luksus skib på 600 m. med plads til 3.560 gæster, blev bygget på det berømte italienske skibsværft Fincantieri og blev lanceret efter en overdådig overdragelsesceremoni, som den italienske premierminister deltog i. Hun sejlede ud fra Trieste, for at sejle mod sit nye hjem i Shanghai.

Majestic Prinsess sejler krydstogter til Fiji, New Zealand, Tasmanien, Hongkong og Shanghai.

Hun bliver det største Princess skib der nogensinde har sejlet i australske farvande - og det mest luksuriøse.

Alan Stein, direktør hos Princess Cruises fortæller, at "Percussion Play instrumenterne på skibet ser fantastisk ud. MANGE TAK for al jeres hjælp i disse mange måneder for at gøre det muligt. De er smukke og passer godt i rummet. "