Musikalske ”Stoppe Steder” i Downtown Syracuse, NY

Alle kan blive en gademusikant med musikinstrumenterne fra Percussion Play, der er installeret tre forskellige steder langs Connective Coridor i downtown Syracuse, NY.

Det Startede som et partnerskab mellem Symphoria (Central New Yorks professionelle orkester) og Connective Corridor (et offentlig-privat partnerskab, der forbinder akademiske institutioner med centrale forretningsdistrikter i centrum og kunst- og kulturdistriktet).

Projektet er udvidet til at omfatte Everson Museum of Art , SU Setnor School of Music, byen Syracuse og Onondaga County.

Formålet var at skabe et unikt, kreativt miljø og et sjovt sted at bo i downtown Syracuse. Symphoria modtog en donation fra Regional Economic Development Council, der også hjalp med udvælge instrumenterne.

I en erklæring sagde borgmester Stephanie Miner, at musikinstrumenterne i det offentlige rum gerne skulle gøre musikken tilgængelig for flere og være med til at skabe en masse glæde for mange. "Jeg er glad for, at vi er i stand til at arbejde sammen med vores partnere i Connective Corridor og Symphoria for at forbedre vores byrum med disse smukke instrumenter." sagde Miner.

Catherine Underhill, administrerende direktør for Symphoria, understreger det behagelige aspekt af installationerne. "Disse instrumenter skaber en legende atmosfære i byen," siger hun. "De er toppen af kransekagen af alt det arbejde, der er gjort for at gøre Creative Corridor til et aktiv for Syracuse."

Blandt instrumenterne er Cajon-trommer, Tembos, Babel-Drums og Bell Lyres og Papilio, alle designet til at stå udendørs hele året. De er harmoniske sammen, kræver ingen forudgående træning eller musikalske færdigheder for at kunne spille på dem og så er de handicapvenlige og tilgængelige for alle.

Symphoria opfordrer dig til at gå ud og besøge Syracuse Sound Stops for at prøve musikinstrumenterne! Sørg for at dele dine oplevelser på sociale medier ved hjælp af hashtag #SyrSoundStops tagging @SymphoriaCNY