Musik i Trætoppene ved Indiana History Museum

Om Conner Prarie

Conner Prairie er beliggende i Fishers, Indiana, og er et nationalt anerkendt udendørshistorisk museum. Et af de største attraktioner i regionen og et af de mest besøgte udendørs museer i landet. De har en lang historie med innovation, der spænder over videnskab, historie, kunst og natur. Deres mission er at inspirere nysgerrighed og fremme viden om Indiana gennem praktiske, fordybende og interaktive oplevelser. Conner Prairie blev skabt af Eli Lilly i 1934 og kombinerer historie med videnskab og tilbyder flere historiske temaer, indendørs og udendørs oplevelsesområder gennem dets 800 hektar store skovklædte område.

Om Treetop Outpost

Conner Prairie's Treetop Outpost er en 6.000 kvadratmeter stort område beliggende i skovene, der gør det muligt for familier at interagere med naturen på nye og meningsfulde måder. Med et kæmpe 4-etagers 45-fods træhus, der er omgivet af særlige aktivitetsområder, hvor gæster i alle aldre kan have det sjovt at undersøge naturen og dets ressourcer.

Lege arkæolog og grave ned i historien på et genskabt arkæologisk område, bygge tømmerhytter, skabe kunst og fylde skoven med musik på de udendørs musikinstrumenter.

På området står musikinstrumenterne Marimba, Conga Trommer, Tembos.

Treetop Outpost omfatter også en 30-fods hængebro der fører én over til natur stien igennem skoven og langs White River til en prærie hytte.

Conner Prairie giver bestemt familier mulighed til at blive forbundet med naturen, mens man udforsker områdets historie på en sjov og uformel måde.