Unikt lærings-og sensorisk miljø skabt til Treloar's Disabled School & College

Tirsdag den 12 september, , Lady Wendy Parmley, besøgte Treloars Disabled School & Collage i Alton, Hampshire, for at åbne et udendørs musikalsk og sanseområde for studerende.

Dette unikke område vil forbedre Treloars udendørs areal. Musik instrumenterne er omhyggeligt udvalgt for at tilskynde til interaktion, hvilket forbedrer motoriske færdigheder og fysioterapi programmer. Vi forventer at folkeskole elever vil besøge os for at lave musik og vil i samme ombæring kunne lære noget om handicappede og inklusion.

Jocelyn Watkins, leder af musik afdelingen, opsummerede instrumenternes effekt: "vi er glade for at have vores nye udendørs musikinstrument og Treloars studerende vil drage stor nytte af dem, hvor de bla. vil kunne vise deres følelser og kommunikere igennem musikken. Det bliver en helt ny form at kommunikere på. Vi er virkelig taknemmelige for alle dem, der har gjort dette muligt. De studerende har allerede haft nogle fantastiske stunder på vort nye musikområde og vigtigst af alt, at have det sjovt! "

Dette tilgængelige udendørs musik og sanseområde, vil for Treloars studerende, som alle har komplekse fysiske handicap og tilhørende indlæringsvanskeligheder, give dem et unikt lærings-og sanse miljø, som vil gøre det muligt for de unge at engagere sig, de vil forbedre deres sociale udvikling, løse fysiske, følelsesmæssige og intellektuelle behov og vigtigst af alt, vil det give dem et rum til at have det sjovt!

Babeldrum, Colossus Chimes, Congas, Tutti og Papilio tilbyder terapeutiske oplevelser for alle. De vil give eleverne mulighed for at skabe musik, udvikle færdigheder og for dem, der ikke har verbal kommunikation, vil de være i stand til at udtrykke sig på måder, som de ikke har gjort før og det hele foregår ude i den friske luft.

Treloar Trust tilbyder uddannelse, pleje, terapi, lægehjælp og selvstændighedstræning til unge mennesker med fysiske handicap.