Vorgod-Barde Skole glædes over deres første udendørs musikinstrument !

Tinna Lykkegård Rasmussen deltog i Percussion Plays lodtrækning om en Bongos Tromme på Lærfest24 og VANDT!

Bongos Trommen står nu så fint på skolens udeareal, tæt på både selve skolebygningen, SFO ´en og pavillonen, hvor deres førskole gruppe fra børnehaven går.

Tinna fortæller: ” Vi har valgt en placering med god plads, så hvis det nu bliver rigtigt populært, vil der være plads til flere musikinstrumenter og vi vil kunne tage musikundervisningen ud i naturen. Hvor vi vil få anderledes oplevelser med musik i et andet rum”.

Elevrådets forkvinder Ida og Lisa har været med til at vælge placeringen og Tinna er da heller ikke i tvivl om, at det nye musikinstrument vil blive populært, for allerede nu kan Ida og Lisa slet ikke holde fingrene fra det.

Ida og Lisa var med til at vælge præcis hvor trommen skulle stå, ved brug at Percussion Plays nye Composer AR. Ved at bruge appen var det nemt at placere instrumentet, hvor den skulle være, ved brug af Augmentet Reality (AR).

Percussion Play udendørs musikinstrumenter er skabt til at alle kan spille på dem, helt uden forudsætninger. Musikken leges ind. Som Tinna siger: ”Det skal ikke kun være fodbold og rundbold, der kan spilles, der skal være noget for alle”.

Skolen satser på, at der skal være mange forskellige tilbud for eleverne og har også et samarbejde med Ringkøbing-Skjern Musikskole, som kommer på skolen. ” Så det passer perfekt med at få musikken ud i udearealet”, siger Tinna.